lördag 8 juli 2017

Kokospannacotta med ananastopping







(8 port)

2 små tetra kokosmjölk (a´200 ml)
6 dl vispgrädde
1½ dl gelesocker multi
2 tsk vaniljsocker

Frukttopping
1 l färsk ananas
2 passionsfrukt
2 msk rårörsocker
2 lime
2 msk hackad mynta

1. Häll kokosmjölk, grädde och gelesocker i en kastrull. Koka upp och låt koka ½ minut
2. Ta kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret. Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen att stelna ca 3 timmar
3. Frukttopping:Skär bort rotstock och skal på ananasen. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda med urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta.
4. Toppa pannacotta med frukterna före servering

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar