Till skaldjur
Surimiröra (9 pers)
3 pkt surimi
2 hårdkokta ägg
1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
1-2 tsk pepparrot
några kvistar dill
citronsaft
salt och peppar
Hacka surimi i bitar och mosa ägget. Blanda ihop majonäs och crème fraîche. Rör ihop allt samt ta med pepparrot, dill, citronsaft, salt och peppar.
Äggröra med löjrom (15 pers)
1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
50g röd stenbitsrom
2 hårdkokta ägg
Skinka/Rostbiff
Leverpastej (12-15 pers)
400g leverpastej
8 msk grädde
6-8 msk bostongurka
Rör ihop alltihop
skinka med soltorkad tomater (12-15 pes)
400g rökt skinka/pizza skinka
100 g strimlad soltorkad tomater
400g creme cheese typ Philadelphia
2 dl creme fraiche
1 rödlök
Äggröra (12-15 pers)
4 hårdkokta ägg
1 dl creme fraiche
1 dl majonäs
Italienska röror
Tomatröra (13 pers)
3 st tomater
½ röd lök
125 g mozzarella
1 dl pesto
Skär tomater i små tärningar. Hacka rödlöken och skär mozzarellan i små tärningar. Blanda med pesto.
Parmaskinka (13 pers)
100g parmaskinka
40g soltorkade tomater, marinerade
200g philadelphiaost eller annat färsk ost
1 dl lätt crème fraîche
Strimla parmaskinka och soltorkade tomater. Blanda med Philadelphia ost och lätt crème fraîche.
Vitlöksost (13 pers)
125 g cantadouost med vitlök
100g Philadelphia ost
1 dl lätt crème fraîche
Blanda cantadoun, philadelphia och lätt crème fraîche.
Surimiröra (9 pers)
3 pkt surimi
2 hårdkokta ägg
1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
1-2 tsk pepparrot
några kvistar dill
citronsaft
salt och peppar
Hacka surimi i bitar och mosa ägget. Blanda ihop majonäs och crème fraîche. Rör ihop allt samt ta med pepparrot, dill, citronsaft, salt och peppar.
Äggröra med löjrom (15 pers)
1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
50g röd stenbitsrom
2 hårdkokta ägg
Skinka/Rostbiff
Leverpastej (12-15 pers)
400g leverpastej
8 msk grädde
6-8 msk bostongurka
Rör ihop alltihop
skinka med soltorkad tomater (12-15 pes)
400g rökt skinka/pizza skinka
100 g strimlad soltorkad tomater
400g creme cheese typ Philadelphia
2 dl creme fraiche
1 rödlök
Äggröra (12-15 pers)
4 hårdkokta ägg
1 dl creme fraiche
1 dl majonäs
Italienska röror
Tomatröra (13 pers)
3 st tomater
½ röd lök
125 g mozzarella
1 dl pesto
Skär tomater i små tärningar. Hacka rödlöken och skär mozzarellan i små tärningar. Blanda med pesto.
Parmaskinka (13 pers)
100g parmaskinka
40g soltorkade tomater, marinerade
200g philadelphiaost eller annat färsk ost
1 dl lätt crème fraîche
Strimla parmaskinka och soltorkade tomater. Blanda med Philadelphia ost och lätt crème fraîche.
Vitlöksost (13 pers)
125 g cantadouost med vitlök
100g Philadelphia ost
1 dl lätt crème fraîche
Blanda cantadoun, philadelphia och lätt crème fraîche.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar