(13 pers)
12 st skivor landgångsbröd
Fyllning 1
3 st tomater
½ röd lök
125 g mozzarella
1 dl pesto
Fyllning 2
100g parmaskinka
40g soltorkade tomater, marinerade
200g philadelphiaost eller annat färsk ost
1 dl lätt crème fraîche
Fyllning 3
125 g cantadouost med vitlök
100g Philadelphia ost
1 dl lätt crème fraîche
Garnering
3 dl creme fraiche
65 g parmaskonka
65 g salami
20 st cocktailkapris
20 st svarta oliver
10 st soltorkade tomater
1 kruka basilika
2 dl ruccola
½ ask ärtskott
1 fpk mozzarellakulor
1. Fyllning 1: Skär tomater i små tärningar. Hacka rödlöken och skär mozzarellan i små tärningar. Blanda med pesto.
2. Fyllning 2: Strimla parmaskinka och soltorkade tomater. Blanda med Philadelphia ost och lätt crème fraîche.
3. Skär bort kanterna på brödet. Lägg 4 skivor bredvid varandra. Bred över första fyllningen och täck med 4 skivor. Bred på nästa fyllning och sedan 4 nya skivor ovanpå.
4. Blanda cantadoun, philadelphia och lätt crème fraîche. Bred det över de fyra översta skivorna.
5. Vispa vanlig creme fraîche och bred på sidorna. Garnera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar