Opskrift til 4 personer
Ingredienser Salat
500 g rødkål (jeg brugte 1/4 af et stort rødkål) 1/2 granatæble
2 appelsiner
1 håndfuld persille
100-150 g brombær eller blåbär
100 g valnødder
1 spsk smør, 1 tsk honning, 1/3 tsk. salt
Dressing
1/3 dl smagsneutral olie
1 spsk. citronsaft
2 spsk. appelsinsaft
1 tsk. kanel (kan undlades, hvis du ikke bryder dig om det) 1 tsk. honning
smag til med salt og peber
Sådan gør du
Snit rødkål fint og kom det i en skål
Skær skrællen af appelsinerne og pres det saft der sidder tilbage i de her skræller ned i en skål
Bland appelsinsaften sammen med olie, citronsaft, honning, kanel, salt og peber
Masser det snittede rødkål ind i dressingen
Skær de appelsiner du lige har frigjort af skrællen i mindre stykker og kom dem over kålet.
Klargør granatæblekernerne og kom ved
Hak persillen fint og kom ved
Anret med brombær
Tag en pande og tænd for middel varme, kom smør, honning og salt ved og lad det smelte.
Vend nu valnødderne rundt her i de næste 5 minutters tid, til de er sprøde og top salaten med dem
https://juliebruun.com/roedkaalssalat-med-valnoedder/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar